Fejfájás - érdemes lenne MRI vizsgálatra elmenni?

Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! Olyan problémám van, hogy az utóbbi 1hónapban előjött nálam a fejfájás.. Mondhatni napi rendszerességgel megjelenik, de csak rövid időre. És szinte mindig csak ugyan abban a pontban, a fejem jobb középső részénél. Napszaktól eltérően, van hogy reggel, este.. vagy akár napközben... Nem túl erős, de szúró fájdalmat érzek.. Voltam orvosnál vele, azt mondta, hogy stressztől lehet.. de igazából sosem éreztem hogy stresszelnék valami miatt.. Lehet valami komoly betegség ez mögött? Érdemes lenne Mri vizsgálatra elmenni? A választ előre is köszönöm szépen!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fejfájás témában

Az MRI korai lenne még, inkább a fejfájás hátterében álló lehetséges fogászati, szemészeti, fül-orr-gégészeti, pszichés okokat kellene végig vizsgálni, illetve egy rutin labor és rendszeres vérnyomásmérés is javasolt. Keresse fel ezeket a szakrendeléseket.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. június 12., 21:04; Megválaszolva: 2012. június 13., 09:37
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?