Szúró fejfájás: miért lehet?

Udvozlom! Mostanaban egy hete korubellul elkezdett szurkalni a fejem, egyik naprol a masikra. A bal oldalon a fulem feletti reszen. A fajdalom elviselheto, Fajdalomcsillapitot nem szedtem meg ra A fajdalom van amikor teljessen megszunik egy idore, van amikor 3 4 orara is, majd ujra elojon, de akkor sem folyamatossan szur hanem par percenkent egyet egyet beszur, altalaban ugyanazon a helyen. Orvosnal nem voltam meg, vajon mi okozhat ilyen jellegu fajdalmat? Mostanaban eleg stresszes is vagyok, neha panik szeru rohamok is jelentkeznek a fejfajaskor, de ez gondolom azert van, mivel nemtudom mi okozza a fejfajast!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza fejfájás témában

Tisztelt Érdeklődő!

Az ilyen típusú fejfájás mögött ritkán áll komolyabb betegség, nyaki gerinc nem súlyos problémája, vagy feszültség állhat a háttérben. Szerintem ameddig elviselhető, nem kell orvoshoz fordulni. Ha viszont valóban pánikol, és fél valamilyen betegségtől, akkor érdemes kivizsgáltatni magát, mert akkor megnyugszik és a fejfájása is mérséklődik majd.

Panaszmentességet kívánok!

Kérdés: 2012. május 23., 14:22; Megválaszolva: 2012. május 24., 18:26
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?