• Migrénes fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2000 óta van migrénes fejfájásom 3 éve szedem a ZOMIIG 2,5 mg tablettát ami tökéletesen megszünteti a migrénes fejgörcsömet csak az aggaszt,hogy mellékhatásként STROKE és INFARKTUS léphet fel.-ezzel kapcsolatban azt szeretném tudni mivel más gyógyszer nem használ,hogy mennyi az esélye annak,hogy ezek közül valamelyik bekövetkezik.Ez a gyógyszer elvileg az agyitágulat összehúzását idézi elő ezt nem lehetne-e műtétileg megoldani?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a migrén témában

        Kedves Kérdező! Az infarktus bekövetkezésének esélye kevesebb, mint egy tízezrelék. Viszont ha bármilyen szívbetegsége van, kozultáljon kezelőorvosával a gyógyszer szedését illetően. A migrén esetében műtéti kezelés nem jelent megoldást, egyébként az erek tágulata roham során jelentkezik, pontosabban a roham kezdetekor az erek görcsszerű szűkülete alakul ki, amit azok tágulása követi ezt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 17., 15:54; Megválaszolva: 2011. november 19., 15:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés