verfertozes

Jo estet kivanok tegnap este elestem: a szam felszakadt es par horzsolas arcomon. a nyakam is faj de azelott jogaoran voltam lehetet attol is vagy az esestol. a fejem is faj figyelemben kell venni hogy alkoholt is ittam es esetleg attol es nem az esestol faj. (a joga ora utan direkt egy szuletesnapi osszejovetelre mentem es sajnos nem ettel es 6dl feher bort biztos ittam kicsitt aggodom hogy az eses esetleges kovetkezmenyeitol peldaul vermergezes vagy esetleg belso serules /fej. nem hasznaltam fertotlenito szert csak lemostam az arcomat. nem latok semmifele tuneteket a testemen csak a horzsolas es a szam is kezd "osszeolvadni". viszont a nyakam (hatul) faj es a fejem is faj meg. bevennek egy ibuprofen 600 vagy mejek el orvoshoz?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza Fejfájás témában

Kedves Kérdező, ha még most is fáj a feje, mindenképpen menjen orvoshoz (sürgősségi osztályra) . Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2016. december 21., 18:46; Megválaszolva: 2016. december 22., 14:57
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Mitől lehet ez a fájdalom?
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Kb. Fél éve érzek a fejem hátsó részén (tarkóm felett) tompa fájdalmat. Nyomást és szorítást érzek mindennap...
Mi lehet a fejfájás oka?
Kedves doktornő! Két éves kislányom talán 3 hónappal ezelőtt bohóckodott testvérével hogy nagyon megrázta a fejét.Utánna sírt hogy fáj a...
Tartós fejfájással kapcsolatban
Kedves Dr.! Azzal a kérdéssel kerestem meg, hogy párom (Nő/24) most van túl a náthán, Coldrex Max Grip-et szedett ezalatt. Azóta - lehet ettől...
Jobb halánték, arccsont fájdalom...
Tisztelt doktor úr/nő! Kb 3 napja érzek jobb halántéktájon kozepes erősegu, de zavaró fájdalmat, és tompa nyomást. Álmomban nem zavar, ébredés...
Fejfájás: fontos a CT vizsgálat?
Tisztelt Doktor úr! A problémám a következő: 2 hete elestem és beütöttem a fejem. Nem volt se eszméletvesztés, se hányás, semmi külsérelmi...