Visszatérő szúró izületi/izom fájdalom

Jó napot kívánok! Tisztet Doktor úr /Doktor nő Következő lenne a panaszom Januárban megfáztam egész testre kiterjedő lázam volt ebbe vissza estem 3x 2-3 hetente. Ez esetleg utalhat Reumás lázra? autóimmunra? (legutóbb februárban betegedtem így meg, azóta nem) Ezt ezért említem hátha köze van a következő betegségemhez: Azóta visszatérő fejfájással test különböző pontjain fellepő enyhe fájó szurkáló fájdalommal (nem tudom pontosan ez izületi vagy izom fájdalom esetleg idegi? ) ébredek, és aznap végig jelen vannak a tünetek de másnapra el enyhül esetleg meg is szűnik de már azon a héten megszűnése után 1-2 napra újra jelentkezik. Igazából az az érdekes ebben hogy csak délelőttös műszakba (amikor hajnalban kell kelnem! ) jelentkezik ami 3 om hetente van és abból az 5 napból 2x biztosan hogy ilyen tünetekkel ébredek. Mellékesen könnyen be gyullad a mandulám de nem jelentkezik egyszerre a szúró fájdalmakkal teljesen függetlenek egymástól és sok helyen tapintható reaktív nyirok csomó is (nyirok csomók már 1 éve így vannak) . Lehet ezek a dolgok nem függnek össze de azért le írtam hátha ehet ebből következtetni valamire, például lehetséges hogy a mandulám betegítene meg? vagy valamiféle Streptococcus betegség? Az is felmerült bennem hogy köze lehet a testépítésemhez mivel általában (legalábbis eddig úgy figyeltem meg) edzések másnapján jelentkeznek a tünetek de semmiféle képen nem lehet izom láz.. Fontos hogy mindig reggel ébredés után jelentkezik olyan mintha alvás közben betegednék meg! Természetesen el fogok menni házi orvoshoz a napokba csak érdekelne milyen betegségek jöhetnek szóba! ilyen tüneteket soha ne éreztem eddig. Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza szúró fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Panaszai elég sokrétűek, de bizonyos alapvető vizsgálatok nélkül nem lehet megmondani, mi a kiváltó ok. Azt gondolom, el kell kezdeni a kivizsgálást, és az első leletek eredménye után lehet majd látni, milyen irányban kell tovább vizsgálódni.

Üdv: dr. Tomonkó Mgadolna

Kérdés: 2015. április 16., 22:28; Megválaszolva: 2015. április 23., 13:04
Kérdések és válaszok: Fájdalom
csipőfájdalom
Kedves Doktor nő! Évek óta tudtam, hogy csípőkopásom van, de még nem volt műtendő állapotban.Nem is foglalkoztam különösen vele, emellett copd...
Bal alhasi, medeence, comb fájdalom
Üdvözlöm! Eddig nem volt szokásom hason aludni, de a Covid kapcsán olvastam, hogy ajánlott, ezért most egy ideje hason alszom (A covid már három hete...
Jobb oldali lágyéki fájdalom
Tisztelt Márta! Augusztus óta, egy komolyabb megterhelést követően (kerékpár) jobb oldali lágyéki fájdalom kezdődött, de nem tudom ehhez...
Derék vagy gerinc?
Kedves Doktornő! Már több éve fáj a derekam. Hol el múlt, hol vissza jött. Most az utóbbi 3 hétben ismét egyre sűrűbben. De most az elmúlt 5...
Laboratóriumi eredmények
Tisztelt Doktornő! Kérem, véleményezze a mellékelt laboratóriumi eredményeket és javasoljon további vizsgálatokat, szakrendeléseket. Segítség...