Tartós fejfájással kapcsolatban

Kedves Dr.! Azzal a kérdéssel kerestem meg, hogy párom (Nő/24) most van túl a náthán, Coldrex Max Grip-et szedett ezalatt. Azóta - lehet ettől függetlenül - 1 héten keresztül minden nap a tarkójánál egy ponton égető fájdalmat érez, ami nem erős, nem zavarja a munkájába, csak kellemetlen neki. Fejfájás csillapítóra sem múlik el neki, enyhül, de teljesen nem múlasztja el. A reggeli órákban nem érzi, utánna lassan kezdi el érezni.Sportolt, egészségesen él, nem dohányzik, nem stresszel. A másik, ezelőtt a hét előtt volt egy este amikor hazajött munkából, félrebeszélt, nem találta a szavakat és ezen a napon volt látótér kiesése egy kis ideig, de ezen a fejfájós héten ezek nem jelentkeztek. Egyelőre egy vér/vizelet vizsgálatot csináltatott meg a körzeti orvos, de még nem kaptuk meg az eredményt. Komoly lehet a baj? Ennek a "fejfájásnak" mi lehet az oka? 1 éve szed Yasminelle fogamzásgátlót, amit most hagy abba. Esetleg ez kiválthat ilyen? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza fejfájás témában

tisztelt Érdeklődő!

A rosszullét kivizsgálást igényel: neurológiai kivizsgálást. a fogamzásgátló szedése okozhat ilyen panaszokat: az abbahagyás nem.

panaszmentséget és negativ leleteket kívánok!

Kérdés: 2012. október 16., 07:53; Megválaszolva: 2012. október 18., 23:56
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Mitől lehet ez a fájdalom?
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Kb. Fél éve érzek a fejem hátsó részén (tarkóm felett) tompa fájdalmat. Nyomást és szorítást érzek mindennap...
Mi lehet a fejfájás oka?
Kedves doktornő! Két éves kislányom talán 3 hónappal ezelőtt bohóckodott testvérével hogy nagyon megrázta a fejét.Utánna sírt hogy fáj a...
verfertozes
Jo estet kivanok tegnap este elestem: a szam felszakadt es par horzsolas arcomon. a nyakam is faj de azelott jogaoran voltam lehetet attol is vagy az...
Jobb halánték, arccsont fájdalom...
Tisztelt doktor úr/nő! Kb 3 napja érzek jobb halántéktájon kozepes erősegu, de zavaró fájdalmat, és tompa nyomást. Álmomban nem zavar, ébredés...
Fejfájás: fontos a CT vizsgálat?
Tisztelt Doktor úr! A problémám a következő: 2 hete elestem és beütöttem a fejem. Nem volt se eszméletvesztés, se hányás, semmi külsérelmi...