kéz, kar és lapocka fájás

Tisztelt Doktor Úr! Most már pár napon át tartó, elviselhetőség határát súroló fájdalmam van, a bal kéztől kezdve a karon át a hátam közepéig. A fájdalom mozgatástól független és folyamatos, potos helyét nem lehet lokalizálni. Masszírozás, nyomkodás csökkenti a fájdalom érzetet.Én megfázásra gyanakodtam. Tavaly is volt már ilyen, egy idő után megyógyult. Előtte volt egy derékfájdalmas iidőszak is. Pár napig tartott. Ebben kérném a segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza kéz és hátfájdalom témában

Kedves Kérdező!

Panaszainak többféle oka is lehet, jó lenne vizsgálatokkal tisztázni, mi okozza panaszait, mivel a gyógyulás időtartama és az alkalmazandó kezelés sem ugyanaz minden esetben.

A reumatikus fájdalom fájdalomcsillapítóra, tornára, masszázsra szűnhet, de ebben a korban, amiben Ön most van, a bal váll és kar fájdalmassága esetén meg kell vizsgálni a szívet is. A mozgásszervi fájdalmak össze szoktak függeni a végtag mozgatásával. Mivel Ön azt írja, ez nem befolyásolja fájdalmát, egyéb kivltó okra kell gondolni.

Azt javasolnám, keresse fel háziorvosát, aki megvizsgálja és a szükséges vizsgálatokra el tudja küldeni Önt.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2012. október 14., 19:47; Megválaszolva: 2012. október 16., 18:46
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Gyógyszerek kombinációja
Mell környéki fájdalom 2 hónapja
Üdv! 28 éves, vékony testalkatú férfi vagyok, az alábbi problémával: Kb. 2-3 hónapja folyamatos, de tényleg folyamatos tompán nyomó bal oldali...
Torok probléma
Tisztelt Doktor Nő, Az elmúlt időszakban sok a problémám a torkommal. Szinte folyamatosan piros többé kevésbé és sárgás lepedék van a mandulamon....
Információ
Tisztelt Dr. Baki Márta Főorvosnő! A következő problémával fordulok Önhöz. Édesanyám 20219 végén súlyos és műthetetlen gyomor...