• Mellváladékozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! 12 évvel ezelőtt gyermekem születése óta, váladékozik mindkét mellem. Hol fehér, hol átlátszó. 2 évente játok mammografiára, utoljára 2009.-ben, jövöre megyek megint. Negatív eredményeim voltak. Édesanyámnak amp.kellet az egyik mellét rosszindulatú dagana volt benne. Ma is jól van megúszta. Kérdésem lenne, hogy mit tegyek és ez normális e,hogy ennyi ideje váladékozik, menstruációtól függeltenül. Panaszom incs, de et egy picit aggaszt, nehogy később ...tudja. Várom válaszát. Köszönettel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mell, váladék témában

        Kedves Kérdező! A prolaktin szintet kellene ellenőriztetnie, javaslom, hogy emiatt jelentkezzen be endokrinológiára!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 04., 09:22; Megválaszolva: 2011. október 04., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés