• Alacsonyak a laborértékek ebből mire lehet következtetni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        ACTH 1.3 pg/mL Dehidroepiadroszteron 67.0 ng/dl 17-OH Progeszteron 29.0 ng/dl Dehidroepiadndoszteron szulfát 26.0 ug/dL Ha ezek az értékek ilyen alacsonyak akkor ezek a jelek mire utalnak? Tisztelt DoktorNő! A mellékvese adenoma konkrétan fennáll, csak a legutóbbi vizsgálat eredménye adta ezeket az alacsony laborértékeket.Ezért kérdeztem Önt, hogy ez a történet mire utal.Ugyanis ha ezekre az értékekre direkt keresek mindenféle rémisztő tájékoztatást kapok. Tisztelettel kérem Önt, hogy ennek ismeretében válaszoljon.Köszönettel cseppelemil

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a mellékvese adenoma témában

        Kedves Kerdezo! Ki kell Ont abranditanom, mert eredmenyeket nem lehet onmagaban ertekelni, sok adat kell ahhoz, hogy tenyleges valaszt lehessen adni es ez nem internetes kerdes (mikortol all fenn a problema, milyen terapiat alkalmaztak eddig, milyen a kepalkoto vizsgalat eredmenye, milyenek a tunetek). Ha javasolhatom, keressek fel szemelyesen a gondozo orvost, aki ezeket a verveteleket elrendelte, hogy vele meg tudjak beszelni, mi is a gond.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. szeptember 24., 19:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 19:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: