• Pajzsmirig alulműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Webbeteg! A fél évvel ezelőtti TSH leletem 5, 2 volt a 0, 4 és 4.0 tartományban, ami pajzsmirigy alulműködést jelent. Most az érték 4, 5-re csökkent, de még mindig tartományon kívül van. A háziorvosom azt mondta, minden rendben, kezd helyreállni a működés, nem kell tenni semmit, folytassam a napi többszöri étkezést, ne hagyjam ki a reggelit és járjak továbbra is kardio edzésre (egy hónapja járok). A fél évvel ezelőtti leletem magas koleszterin szintet is mutatott, egyéb, más tünetek is az alulműködésre utalnak nálam. Biztos, hogy nem kell további kezelés, így minden rendben van? Válaszát köszönöm!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Javaslom, hogy menjen el endokrinológiai szakrendelésre. Már az ilyen kis eltérés is rontja a vérzsír értékeket, és javasolt kideríteni az okot, valamint ennek függvényében kezelni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 24., 10:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 21:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: