• Aggódo hölgy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Doktornő/Úr Szeretnék érdeklődni egy laboreredmény után 4 napja vettek vért minden hálaistennek jó lett a TSH lett megcsillagozva TSH 0.05 mIU/1 T4 20.49 a kérdésem, alul működik, vagy felül működik a paszsmirigyem? Tisztelettel ! Lori.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Lori! A TSH alacsonyabb, ez túlműködésre utal, de a referenciaértékeket is jó lenne tudni, mert ez laboronként változó.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 13:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: