• Hormonzavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr! / Doktornő! Azt szeretném tudni hogy lehet-e hormonzavarom, ha nő létemre a lábamon nagyon erős a szőr és fekete, olyan mint egy férfi lába a köldököm körül is vannak ilyen szőrszálak és a mellbimbóm körül is. Nagy problémám az is, hogy nagyon ingerlékeny vagyok, és hogy bár már több éve együtt vagyok a barátommal nem kívánom a szexet, pedig nagyon szeretem őt. Ezek lehetnek a hormonzavar tünetei?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a endokrinológia témában

        Kedves Kérdező! Lehet szó hormonális problémáról, érdemes nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelést felkeresnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 20., 20:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés