• Újabb műtét?????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elnézést hogy az előző levelemben nem írtam meg de igen napi 150mg L-thyroxint szedek.Bár most megint felborult, a TSH 11,586 mIU/L, FT3 3,12 pmol/L,stb... mert van még 7 csillagom, de nem akarom terhelni. A röntgen orvos kérdezte és valószínűnek tartotta hogy a pajzsmirigyem nyom és ez okoz nyelési nehézséget. Azt szeretném kérdezni, hogy mivel én most jelenleg szept. 19-re kaptam időpontot az endokrin szakrendelésre emelhetek e 25mg-ot a hormonon az alulműködés miatt, (eddig ha felborult és alul működött mindig 25mg-ot emeltek a szedésen) vagy Ön mit tanácsol??? Nagyon szépen köszönöm

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy alulműködés témában

        Tisztelt kérdező! Először is azt gondolja át, hogy megfelelő-e gyógyszer szedése ahhoz, hogy az adag teljesen felszívódjon. Beveszi-e minden nap, reggel, étkezés előtt fél órával. Ha ez nem így van, akkor ezen kell változtatnia. Ha igen akkor az orvos vélhatően valóban adagemelést fog javasolni önnek. De erről mindenképpen kérje ki a véleményét akár telefonon is, mert én nem ismerem pl. az ön szívének állapotát.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 28., 13:27; Megválaszolva: 2011. július 30., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés