• Újabb műtét?????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A második fiam születése után, 3 évvel ezelőtt műtöttek Hashimoto thyreoiditis-sel.Akkor 2-2 köbcentit hagytak a p.m-ből.Tele volt göbökkel amik nőttek és szaporodtak.Ez a kellemetlen nyelési kényszer, zavarás azzal megszünt. Most pár hónapja megint érzem, ha nyelek van a torkomon valami amit nem tudok lenyelni.Most derült ki megint felborult a hormonom és alul működik.Voltam nyelési röntgenen ahol a C. V-VI csigolyatest magasságában a nyelőcsú elülső konturján dorsal felé ívelt benyomat látszik.Ez mit jelent??Ez igazolja? Mit gondol, lehet hogy megműtenek újra? Ilyenkor esetleg kérhető hogy vegyék ki mindet, vagy mit tegyek. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a Hashimoto thyreoiditis témában

        Tisztelt kérdező! A nyelőcsőnél uh-al leírt benyomat okozhat nyelészavart. Bár nem írta, hogy kap pajzsmirigy hormon pótlást gondolom ez így van. A hormonszinteket feltétlenül rendezni kell. A műtéti javaslatot endokrinológusával egyeztetni szükséges.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 26., 20:05; Megválaszolva: 2011. július 28., 09:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés