• Folyamatos fogyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! Segítséget szeretnék kérni. Viszonylag elég rövid idő alatt elég sokat fogytam. jelenleg 43.9 kg vagyok, és 168 cm magas. Úgy tudom, ez elég rossz arány. Jártam már dietetikusnál, de sokat nem segített. Volt már pajzsmirigy vizsgálatom is, ott is minden rendben volt. A laboros eredményeim is rendben vannak általában. Hiába eszek, ahelyett, hogy feljebb menne a súlyom, folyamatosan csak lejjebb megy. Próbáltam már tápszeres italokat is, de azoknak sem volt túl nagy sikere. Tudnának esetleg javasolni valamit, amiből kiderül, hogy miért van ez? Akár valamiféle vizsgálat, vagy hogy egyáltalán kihez/hova lehet fordulni ilyen estben. Előre is köszönöm!

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a fogyás témában

        Kedves Kérdező! A fogyás hátterében állhat organikus (szervi) és lelki ok is. Mindenképpen érdemes részletes kivizsgálást kérnie, ehhez a háziorvos tud segíteni (pl. hasi UH, vérvétel általános vizsgálatra és sz.e. pszichológus vizsgálat is szükséges lehet).


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 25., 17:41; Megválaszolva: 2011. július 26., 06:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés