• Mire számítsak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő ! Milyen betegségre utalnak ezek a tünetek? Erős hajhullás,mellette szőrösögés állon rengeteg anyajegy pár hónap alatt kb tíz újabb.A látásom homályos és örökké száraz a szemem. Néhány napja elmentem endokrinológushoz aki vérvételre küldött ,TSH és atpo szint ellenőrzésre. Azt szeretném kérdezni,hogy mit néznek ezekből az értékekből. Remélem nem hipofizis daganatra gyanakszanak,mert már ezzel is riogattak . Köszönöm!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a szőrösödés, hormonzavar témában

        Tisztelt kérdező! A levett vizsgálatok a pajzsmirigy működését vizsgálják. Tüneteivel belgyógyász endokrinológust kell felkeresnie mert számos betegség szóba jöhet.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 22., 16:43; Megválaszolva: 2011. július 25., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés