• Tanácstalan vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy több mint egy éve prúbálkozok teherbe esni. TSH szintem egy évvel ezelőtt 5,3 volt, FT4 14,97, FT3 3,56 Anti TPO szintem 48,4. Voltam endokrinológusnál, aki nem írt fel gyógyszert. A héten megint elmentem vérvételre a TSH szintem 4,7 lett. A háziorvosom azt mondta, hogy jöhet a baba. Normális a szintem. Több helyen olvastam már hogy az ideális gyermekvállaláshoz szükséges szint 2 körüli érték. Kérem segítsen válaszával. Előre is köszönöm. Márta

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy, terhesség témában

        Tisztelt kérdező! Valóban ezt a TSH értéket tartják a babavállaláshoz ideálisnak, de ha a hormonszintek benne vannak a normálisban normálisan kihordható a terhesség. Mindenesetre azt javaslom, hogy a terhesség alatt kövesse önt endokrinológus és többször nézzenek pajzsmirigy hormon szinteket.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 18., 12:58; Megválaszolva: 2011. július 19., 20:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés