• Hormon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Doktornő. A problémám a következő lenne. Tri-Regol fogamzásgátló tablettát szedtem, a férjemmel úgy döntöttünk hogy szeretnénk második gyermeket. Több hónapja próbálkozunk, de semmi eredmény. Viszont a fogamzásgátló abbahagyása után azt tapasztaltam, hogy a melleimből előtejhez hasonló folyadék jön cseppekben. A nőgyógyászom elküldött hormonvizsgálatra, mivel magas prolaktinre gondolt. Az eredményeim a következők lettek: TSH: 4,048 , T3: 5,12, Thyroxin: 13,75, Prolaktin 220. Minden érték határértéken belül van. Peteérést nem tapaztalom, amit az ovulációs teszt is alátámaszt, várandós nem vagyok. Ön mit javasolna. Tisztelettel várom válaszát. Üdvözlettel Erika.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a endokrinológia témában

        Tisztelt kérdező! Nőgyógyász-endokrinológus felkeresését javaslom.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 11., 11:50; Megválaszolva: 2011. július 19., 20:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés