• Pajzsmirigy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/úr, 2010 novemberében hosszú idő után (10-12év) abbahagytam a fogamzásgátló szedését (Yadine).-szépen lassan elkezdtem hízni, holott óvatosan ettem és rendszeresen sportoltam is. Jelenleg 8-10 kg felesleg van rajtam, ami már egyre elviselhetetlenebb.Elkezdtem utána járni mitől lehet...hát a hormonjaim nincsenek túl jó formában :) A progeszteron és az ösztrogén az rendkívül alacsony.Elvileg a T hormonok rendben vannak az anti TPO mutat eltérést.A leleteimet eesetleg el tudom küldeni emailben, hogy vessen rá egy pillantást? Köszönöm nagyon Zsuzsa

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Zsuzsa! Emailben nem, de bescannelve, képként feltöltve el tudja küldeni. Ha kell, töltse fel több kérdésként.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 29., 11:10; Megválaszolva: 2011. június 30., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: