• Pajzsmirigy alulmüködés??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Drnő! CSak szeptemberre kaptam időpontot endokrin szakrendelésre ezért kiváncsi lennék a véleményére. Epehólyag-mütétem előkészitése közben kértem az orvosomat, nézzünk pajzsmirigy müködést is, mert nem tudok fogyni, rendszeres torna és egészséges életmód mellett sem. Két gyermeket szültem, a kisebb tavaly áprilisban érkezett és azóta sem tudok visszafogyni... Az ereményeim a következők lettek: Tsh: 0,34, ft3: 2,05, ft4: 1.02 háziorvosom csak annyit mondott, a tsh normális, a másik két érték alacsony, majd elküld pm uh-ra is még a szakrendelés előtt. Oda azonban csak szeptemberre kaptam időpontot, igy kiváncsi lennék a véleményére, hogy alul müködhet a pm-em? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Mariann

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy alulműködés témában

        Tisztelt kérdező! Kérem írja meg az ön által felkeresett labor normáltartományait és a mért értékek mértékegységeit is! (Az általam ismert hormonmérési értékekhez viszonyítva ugyanis ezek az értékekek normálisak, de a mérési módszer függvényében ez más laborban más lehet.)


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 19., 20:53; Megválaszolva: 2011. július 04., 08:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés