• Hormonzavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni ,férfiaknál Túlzott tesztoszteronszint kezelése alatt a túl nagy mennyiségű szőr csökken vagy csak nem terjed tovább.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrösödés témában

        Kedves Kérdező! Ez egyedileg változó, hogy a szőrösödés milyen mértékben változik, a szőrmennyiség csökkenése is ugyanúgy bekövetkezhet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 25., 20:43; Megválaszolva: 2011. május 27., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés