• Hipofizis adenóma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem a következő: A bal pajzsmirigy eltávolításra került, ezért endokrinológiai gondozás alatt álltam, A tsh ingadozó hol 2,2 hol pedig 6,96 ami az endokrinológusom szerint normális, bőröm száraz körmeim törnek lemezesen válnak le. A menstruációm évek óta rendszertelen, 6 hónapja egyáltalán nincs. Hova forduljak? egy eü. kollega

        Dr. Fáklya Mónika válasza a hormonzavar témában

        Tisztelt kérdező! A legfontosabb a pajzsmirigy hormonszintek rendben tartása, ezt endokrinológiai szakrendelésen végzik.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 24., 14:43; Megválaszolva: 2011. április 28., 17:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő/Úr! 3.napi hormonsor eredményről kérdeznék.Ezek az értékek mit jelentenek.Látom a referencia tartományt,(megyek majd orvoshoz is,csak nem most)de szeretném ha egy hozzáértő elmagyarázná nekem. TSH:1,43 LH:2,8...