• Óriásnövés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lányom 12 évesen 170 cm magas,és 65 kg,a lábmérete 42-es. Osztálytársai közül majdnem két fejjel kimagaslik. A mi családunkban nem volt ennyire magas személy, az apját örökbe fogadták,ebből az irányból nincs infó. Én és az apja is 180 cm magasak vagyunk. Okozhatja-e hormonális probléma vagy egyéb betegség ezeket a méreteket, lehetséges-e, hogy "óriásnövésben" szenved ? Ha igen, hová fordulhatok ez ügyben? Egyébként egészségügyi problémája nincs, sportol, kitűnő tanuló. Köszönöm válaszukat.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a növekedés témában

        Kedves Édesanya! A gyermeket feltétlenül meg kell mutatnia gyermek endokrinológusnak. Ki kell zárni, hogy hormonális ok van-e a háttérben.Háziorvos tud beutalót adni a területileg illetékes szakrendelésre.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 14., 15:22; Megválaszolva: 2011. április 15., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: