• Pajzsmirigy túltengés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.doktornő! meg tudtam hogy pajzsmirigy tultegésem van ami nagyon magas! meg ijedtem nagyon babát szeretnék. kérdezem őnt medősséget okoz? nálam is lehet, vagy kezelhető betegség ez? kérem segitségen. kőszőnőm

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy túltengés témában

        Tisztelt kérdező! A hormonszintjeit kérem írja meg, hogy korrekt választ tudjak adni!(Mértékegységgel, referencia tartománnyal együtt)


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 14., 08:48; Megválaszolva: 2011. április 14., 20:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés