• Érdemes-e elmenni, és mit tudnának ezzel a problémával kezdeni:

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! 18 éves leszek júniusba ehhez tartozik a 14,3cm-es magasságom. Felajánlották. hogy menjek el endokrinológiai vizsgálatra. De mivel anyum is alacsony meg a családba a lány tagok mindenki, ezért én úgy gondolom, hogy genetika.Az iskola orvos is megerősítette ezt, de ő azt mondta, hogy az átlagnál alacsonyabb vagyok.Ezt én is jól tudom, és nem szeretem így magam.De ezt mivel lehetne kezelni? Mert hormon gyógyszereket nem szeretnék szedni, mivel valószínű attól kiszőrösödnék és mivel drága is (gondolom) lehet meg se tudnánk fizetni, meg egyáltalán nem is biztos, hogy használna...Erre a problémára mit tud javasolni? Esetleg a gyógyszernek milyen jó és rossz hatása lenne és érdemes lenne-e még is szedni? előre is köszönöm:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alacsony növés témában

        Kedves Kérdező! Hormon és hormon között nagy különbségek lehetnek. Alacsony növés esetében lehet szó növekedési hormon hiányáról, és ennek adásáról, mely addig adható, míg a növekedés nem fejeződött be. Valóban drága készítmény, de TB által támogatott, így a betegnek nem drága.Érdemes kikérnie endokrinológus véleményét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 23., 16:47; Megválaszolva: 2011. március 24., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés