Centrális diabetes insipidus

Nem daganat miatt kialakult betegséggel élek már 50 éve. Milyenek az életkor beli esélyeim? Vanak más gyógy modok?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza Diabétesz témában

Tisztelt kérdező!

Gondolom ADH pótlást kap, megfelelő adagban.Ez a megfelelő kezelés, hiszen azt a hormont kapja, amelyet nem tud előállítani a szervezete. Ezzel életminősége megfelelő lehet. Élettartam korlátokat az esetleges egyéb betegségei jelenthetnek.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2011. február 22., 09:08; Megválaszolva: 2011. február 25., 16:17
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...