Túlzott szőrösödésre szeretnék megoldást találni

Tisztelt Doktornő! Tulzott szőrösödés lépett fel nálam kiskorom óta, ami nagyon zavar, kb mindenhol (mell körül-közötte, has, fenék, comb, arc, hát-derék) , eddig krémmel (veet) probáltam megoldani de az ugye csak pár napig hat sajnos.a lézeres szőrtelenítés meg nagyon drága.Valami gyógyszert vagy vmit tudna nekem ajánlani? Előre is köszönöm. Viki

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szőrösödés témában

Kedves Viki!

Kivizsgálás lenne szükséges, a szőrtelenítés csak tüneti megoldás, nem oki. A probléma oka lehet magasabb férfi nemi hormon szint, léteznek olyan gyógyszerek, amik ennek a szintjét csökkentik, endokrinológiai szakrendelésre kérjél beutalót.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 20., 20:11; Megválaszolva: 2011. február 22., 10:34
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint