Még mindig szivárog az anyatejem

Van egy 2 eves 1honapos kisfiam, akit majdnem ket honapos koraig szopizott. Akkor a keves tej es a kisfiam nagyon jo etvagya nem volt aranyos, miatt abba hagytam a szopiztatast.De meg mindig van tejem, szivarog valami feher es vaalmi atlatszo folyadek a mellembol.Nem faj, nem eg semmi mas tunet nincs kiveve ezt, hogy szivarog.Ez mar koros, vagy viszonylag normalis? Forduljak orvoshoz? Valaszat elore is nagyon koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza endokrinológia témában

Kedves Kérdező!

Jó lenne ellenőriztetni a prolaktin szintet. Ha majdnem két éve nem szopott a gyermek, és ön nem ingerelte a mellbimbót, nem kellene tejcsorgást tapasztalnia. Endokrinológust keressen fel!

Kérdés: 2011. február 12., 22:30; Megválaszolva: 2011. február 14., 15:18
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...