Pajzsmirigy

Pár héttel ezelőtt írtam és köszönöm válaszát! Magas TSH eredményre 8.65-re szedek L-Thyroxint napi 75mg-ot. A t4 em 14 volt. A mostani vérvétel eredményem Tsh 3.010 a T4-em pedig megugrott 21.3-ra. Mi lehet ennek az oka? Február 3.-án megyek endokrinológushoz, de még messze van és idegesít. Babát szeretnénk, pár hónapja sikertelenűl próbálkozunk! Köszönöm előre is válaszát! Üdvözlettel: King

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza pajzsmirigy témában

Kedves Kérdező!

Az eredményei jelenleg rendeben vannak, az sTSH csökkenése és az fT4 növekedése az L-Thyroxin jó, és "kötelező" hatása, azt jelzi csupán, hogy a gyógyszer hat és megfelelő mennyiségben van jelen a szervezetében.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2011. január 29., 07:41; Megválaszolva: 2011. január 31., 11:13
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Prolactin és mellékvese
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése
Jód tartalmú magzatvédő vitamin
Pajzsmirigy antitest érték