Aggódás

Elnézését kérem, hogy levelemmel zavarom, de nagyon elvagyok keseredve és már nem tudom mit tegyek a mielőbbi gyógyulás és babavárás érdekében....képes vagyok bármire. Megpróbálom rövidre fogalmazni a problémámat. Először is azzal kezdődött, hogy Yasmine fogamzásgátló tablettát kezdtem el szedni akkori orvosom javaslatára, -mivel azelőtt 3-szor abortuszom volt, - melyet 2010 novemberében abbahagytam mivel babát szeretnénk párommal. Sajnos ahogy abbahagytam után nem jött meg a menstruációm, ezért elmentem egy nőgyógyászhoz, aki megvizsgált mondván terhességről nincs szó és elküldött vérvételre, amelyből kiderült, hogy picit magas a prolaktin szintem és endokrinológushoz küldtek. Elmentem oda is ő meg először bromocriptint irt fel minden nap felet és a mentruáció után a 15 naptól duphaston szedjek 10 napig, minden nap kettőt reggel és este azután meg várjam meg hátha a következő hónapban magától megön, de sajnos nem jött meg. Visszamentem és azt mondta, hogy ezt ismételjem meg 3 hónapon keresztül és utána ugyancsak várjak. Most szedtem be a duphastont a 3-dik hónapban, melyet dec 30-án fejeztem be és azóta nem jött meg. Minden hónapban ahogy befejeztem rá pár napra meg is jött, de most nem és nem tudom mitévő legyek. Az az igazság, hogy nem nagyon bizom az orvosban, aki ezt ajánlotta, úgy gondolom, hogy nem mondott el minden lehetőséget és úgy is érzem, hogy nem jó kezelést ajánlott, félek, hogy nagyobb probléma lett most mint volt. A doki még annyit mondott, hogy ne aggódjak, mert helyrejön, mivel a kimutatott értékek jól voltak. Most meg, hogy nem jött meg, az alhas részén, a bal és a jobb petefészeknél érzem, hogy fáj picit de nem nagyon, enyhe fájdalom folyamatosan, hol bal felől, hol jobb felől. Még volt pár napig miután befejztem a gyógyszert utána el is múlt, viszont mosz ismét előjött ez a fájás. Kérem segítsen, mit tanácsol, milyen orvoshoz menjek el vagy milyen gyógyszert, milyen kezelést ajánl nekem? Sajnos nagyon elvagyok keseredve, mert babát szeretnék, de úgy érzem, hogy itt ahonnan én irok önnek (Románia) , nem akarnak segíteni és teljesen más kezeléseket ajánlanak, mint kint. Ezért is fordultam Önhöz levelemmel, kérem irjon nekem valamilyen megoldást a mihamarabbi babáért, amit már nagyon várunk. Előre is köszönöm válaszát. Katalin

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete István válasza endokrinológia témában

Kedves Katalin

Miután nem tudom, hogy az otthonában milyen szakemberek vannak, azt javasolom, hogy nézzen körül a magyarországi orvosok között, az interneten. Többen is itt Debrecen környékén foglalkozunk ilyen és ehhez hasonló problémákkal, az lenne a legjobb, ha a leleteit összeszedve átjönnének.

Dr. Fekete István
Kérdés: 2011. január 12., 13:07; Megválaszolva: 2011. január 14., 09:18
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése
Jód tartalmú magzatvédő vitamin
Pajzsmirigy antitest érték
Terhességi pajzsmirigy értékek