Laborleletek újra

Kedves Doktornő! Kérésére megismétlem a kérdést: Kedves doktornő! A 2. vetélés után az orvosom kivizsgálásokra küldött. Az Ő véleménye szerint jók az eredmények, de az inzulin eredmény miatt kicsit aggódom. Glükóz: 0 perc: 4, 7/ 30 perc: 8.2/ 60 perc: 6, 4/ 90 perc: 6, 8/ 120 perc: 6, 6 Inzulin: 0 perc: 6.2/ 30 perc: 92, 7/ 60 perc: 71, 0/ 90 perc: 90, 9/ 120 perc: 95, 4 mIU/l Hormonok: tsh: 2, 5 ft3: 5, 4 ft4: 13, 9 prolaktin: 305mlU/L Tesztoszteron: 1, 42 Dehidroepiandroszteron-szulfát: 7, 46 Kérem írja meg, hogy ezen eredmények alapján javasolja-e további orvosok felkeresésé? A prolakti eredményt a mértékegységgel kiegészítettem. Fontos lehet még hogy pánikbetegégre napi 25 mg zoloftot, és napi 1 szem 0.25-ös xanaxot kell szednem. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza endokrinológia témában

Kedves Kérdező!

Félreértettük egymást: -) . Azt írtam, hogy már egyszer válaszoltam Önnek a kérdésekre. Szóval ismétlés: vércukorszint csak 30 percnél magasabb, ez csökkent glükóztoleranciára jellemző, de a többi értéke rendben, az inzulinszintek a 0 perces kivételével minimálisan emelkedettek (45ig megfelelő értékek vannak) , a többi hormonszintje, beleértve a prolaktint is, rendben van. Azt gondolom, hogy nem szükséges más orvost, mint a nőgyógyászát megkeresnie. Sok sikert kívánok Önöknek az évben.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2011. január 09., 15:01; Megválaszolva: 2011. január 10., 14:29
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Prolactin és mellékvese
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése
Jód tartalmú magzatvédő vitamin
Pajzsmirigy antitest érték