Laboreredmények: keressek fel további orvosokat?

Kedves doktornő! A 2. vetélés után az orvosom kivizsgálásokra küldött. Az Ő véleménye szerint jók az eredmények, de az inzulin eredmény miatt kicsit aggódom. Glükóz: 0 perc: 4, 7/ 30 perc: 8.2/ 60 perc: 6, 4/ 90 perc: 6, 8/ 120 perc: 6, 6 Inzulin: 0 perc: 6.2/ 30 perc: 92, 7/ 60 perc: 71, 0/ 90 perc: 90, 9/ 120 perc: 95, 4 mIU/l Hormonok: tsh: 2, 5 ft3: 5, 4 ft4: 13, 9 prolaktin: 305 Tesztoszteron: 1, 42 Dehidroepiandroszteron-szulfát: 7, 46 Kérem írja meg, hogy ezen eredmények alapján javasolja-e további orvosok felkeresését. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza endokrinológia témában

Kedves Kerdező!

Talán Önnek válaszoltam már a vércukor és inzulinszintekről az előbb, de ha mégsem így lenne, a 30 perces vércukorértéke magasabb (7, 8 mmol/l érték alatt kellene lennie terhelésnél végig) és a 0 perces inzulin szint kivételével minden inzulin szintje minimálisan magasabb, de nem feltétlenól ez okozza a vetélést. A pajzsmirigy működése rendben van, csakúgy, mint a férfinemihormon szintjei, de a prolaktin értéke magasabbnak tűnik, bár nem adott meg mértékegységet, ezért mindenképpen ennek ellenőrzését és szükség esetén nőgyógyásszal vagy endokrinológussal történő személyes konzultációt javaslok.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 02., 17:28; Megválaszolva: 2011. január 04., 16:15
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Prolactin és mellékvese
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése
Jód tartalmú magzatvédő vitamin
Pajzsmirigy antitest érték