• Szükséges-e újabb vizsgálat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kislányom augusztusban töltötte be ötödik életévét. Körülbelül ezzel egy időben néhány szőrszálat fedeztünk fel a nemi szervén, még előtte föltűnt, hogy orrán apró mitesszerek jelentek meg. Elvittük gyermek-nőgyógyászati rendelésre, ahol a doktornő azt mondta, hogy nincs jelentősége, nemi érésre utaló jelet nem talált, megvizsgálta az emlőjét is és végbélen keresztül megnézte, hogy van-e hüvelyváladék, azt mondta, nem szükséges endokrinológiai kivizsgálás. A vizsgálat végén úgy váltunk el, hogy megkérdeztem, ha több is nőne, visszajöjjünk-e, az ő válasza annyi volt, hogy nem fog több nőni. Most három hónappal később megint 1-2 szállal több lett, teljesen tanácstalan vagyok, hogy újból elvigyem-e a kislányomat orvoshoz, hiszen ez az első vizsgálat is eléggé megviselte. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a endokrinológia témában

        Kedves Anyuka! Látatlanban nehéz okosat mondani, de nem gyermeknőgyógyászhoz, hanem gyermekendokrinológushoz vinném kislányukat és mindenképpen elvinném. Ha megírja, hol laknak, megírom, kit keressenek.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 17., 20:30; Megválaszolva: 2010. november 19., 18:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés