• Pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/ Dr. Úr! 2010.11.05.- én volt egy teljes kivizsgálásom vér, vizelet, TSH-t néztek. A gyomrommal volt problémám. A vér vizelet eredményeim mind negatívok lettek, A TSH normál tartománya (0.30-3.60) között lenne, az enyém 3.78 lett! A házi orvosom azt mondta, hogy ez nem vészes és ne foglalkozzam vele. Se gyógyszert nem írt, se azt nem mondta, hogy megismételné a vizsgálatot időn belül. Szerintem nem véletlen az a felkiáltójel az érték mellett. Kérem segítsen. Ez tényleg normális lenne? Üdvözlettel: Zs. Andrea

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! A pajzsmirigy enyhe fokban alulműködik, ezt ne hagyja figyelmen kívül, követni kell. Egyes állapotokban hormonpótlás is szükséges még ilyen fokú alulműködésnél is, pl. tervezett terhesség, pszichiátriai betegségek bizonyos típusai, magas lipidszintek, stb.Ha a háziorvos nem tartja indokoltnak a követést, endokrinológust kérdezzen meg, hogy az ön állapotában mi a teendő.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 16., 08:55; Megválaszolva: 2010. november 19., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: