• Pajzsmirigyalulműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR.NŐ!Először is köszönöm a válaszát,most pedig meg írnám a vérvétel eredményét.TSH100,FT4 6.96 és amit még kérdeznék,hogy a Prolactin 599 ,mit jelent, és hogy mennyi l-thyroxint szedhetek naponta?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Hölgyem! Legyen szíves, csatolja az előzményeket, a rendszer anonim, nem lehet visszakeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 06., 18:45; Megválaszolva: 2010. október 07., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: