• Szempilla

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Egy ideje, kb 1 éve hullik a szempillám. Én úgy érzékelem, hogy kórosabban mint ahogy szabadna, van hogy 5-6 szál is kijön naponta, nem erőszakkal tépem ki, csak egyszerűen a kezemben marad. Van még, nem fogyott el teljesen, de mostmár aggaszt ez a helyzet. A szempillámat nem festetem és nem spirálozom, szedtem már vasat is. El kéne mennem vérképet csináltatni, de az általános (magas süllyedés, alacsony vas) után valami kézzelfogható dolgot szeretnék. Nem szeretnék addig menni amíg valamit nem találnak, valami rendellenességet nem fedeznek fel, mert aki keres az talál... Nem ézem magam betegnek, a szemöldököm, hajam, nem kórosan, de hullik az is. Mit javasol? Valami módszer, temészetes gyógynövény, vagy bármi amivel javíthatok a szempillám hullásán? Nagyon Köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: K.Zsófia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Zsófia! Javaslom, hogy ellenőrizzék a pajzsmirigy funkciót is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 15., 23:50; Megválaszolva: 2010. szeptember 17., 09:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: