• pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Bocsánat, elfelejtettem az értékeimet leírni.. (Nikolett, 13 hetes kismama) TSH : 50.00, T3 :5.06, T4 : 2.03, AAT : 20.1

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Leendő Anyuka! AZONNAL HAGYJA ABBA A GYÓGYSZER SZEDÉSÉT, mert nem túl, hanem alúl működik a szervezete és menjen azonnal endokrinológushoz, hogy megbeszéljék a szükséges teendőket. Nem írt mértékegységet, de ha a pajzsmirigy stimuláló anyag szinte (TSH) emelkedett, az arra utal, hogy a pajzsmirigy nem tud elegendő hormont termelni, tehát alulműködik! Ebben az esetben L-Thyrxon pótlás szükséges, hogy a baba jól fejlődjék. Szóval, legfőképpen, ha lassult, fáradékony, sokat hízott, mindenképpen menjen még a héten endokrinológushoz, azt mondanám, hogy akár magánúton is.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 03., 23:51; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 15:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés