Van megoldás?

Tisztelt doktornő! Úgy gondolom, hogy a 12 éves fiamnak, korához, testalkatához, és hasonló korú társaihoz képest, pici a fütyije.Egy ismerősöm azt ajánlotta, hogy menjek el a gyerekkel endokrinológushoz. A kérdésem az lenne, hogy valóban létezik-e erre a problémára megoldás, és ha igen, akkor hová menjek? Én a XVII kerületben lakom.Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Andrea

Dr. Felszeghy Enikő válasza péniszméret témában

Kedves Kérdező!

Sok oka lehet a problémának, a megoldás ennek megfelelően lehetséges a legtöbb esetben, de ehhez mindenképpen vizsgálat szükséges. Gyermekendokrin gondozás az I. és II Gyermekklinikán is van (Bókay és Tűzoltó utca) vmint a Budai Gyermekkórházban is. Egyaránt gondos szakemberek dolgoznak ott, tehát jószívvel merem ajánalni mindegyiket.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2010. augusztus 25., 15:03; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 12:07
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
A 10 éves fiamnak láthatóan kicsi...
A 10 éves fiamnak egyértelműen kicsi a hímvesszője. Mintha nem növekedne vele együtt.Szerintem 3 év elmaradása lehet.Egyébként teljesen egészséges...
DHEA szulfát alacsony
Tisztelt Doktor Úr/Nö! 20 éves lányomnak alulműködik a pajzsmirigye, ezért időnként ellenőrző vérvételre küldik. Most az alábbi labort...
Nyaki ultrahang vizsgálati eredmény
Tisztelt Doktornő! Szíveskedjen Férjem pajzsmirigy ultrahangos vizsgálatát kielemezni! 69 éves , 2 hónapja magas vérnyomással kezelik. Mennyire...
Javasolt-e valamilyen férfi hormon...
Pajzsmirigy gyulladás ultrahangon...