Van megoldás?

Tisztelt doktornő! Úgy gondolom, hogy a 12 éves fiamnak, korához, testalkatához, és hasonló korú társaihoz képest, pici a fütyije.Egy ismerősöm azt ajánlotta, hogy menjek el a gyerekkel endokrinológushoz. A kérdésem az lenne, hogy valóban létezik-e erre a problémára megoldás, és ha igen, akkor hová menjek? Én a XVII kerületben lakom.Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza a péniszméret témában

Kedves Kérdező! Sok oka lehet a problémának, a megoldás ennek megfelelően lehetséges a legtöbb esetben, de ehhez mindenképpen vizsgálat szükséges. Gyermekendokrin gondozás az I. és II Gyermekklinikán is van (Bókay és Tűzoltó utca) vmint a Budai Gyermekkórházban is. Egyaránt gondos szakemberek dolgoznak ott, tehát jószívvel merem ajánalni mindegyiket.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2010. augusztus 25., 15:03; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 12:07
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztencia?
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése