Pajzsmirigy

Üdvözlöm. Pajzsmirigy mütétem vólt. TSH:0, 167 Szedje-e külön jódot vagy ez ilyenkór TILOS? Meghíztam és valahogy szeretném leadni. Diéta nem segített. Ebben kérném a segítségét. Előre is köszönöm. Szép napot.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

Tisztelt kérdező! Gyulladásos pajzsmirigybetegségekben a jód szedése nem javasolt. Amennyiben a pajzsmirigy göbös szerkezetű, akkor sem szokták javasolni. Mivel ön semmit nem írt a betegségéről ennél pontosabb választ nem tudok adni.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2010. augusztus 23., 15:19; Megválaszolva: 2010. augusztus 28., 12:47
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztencia?
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése