Androcour 100 mg

Tisztelt doktor nő/úr Szeretném kikérni a véleményét, hogy ön is javasolja-e az androcour 100mg szedését vagy sem.Tünetek:Egy év alatt 30 kg plusz, 5 hónapja menstruálok szinte megszakítás nélkül, rengeteg pattanás, szőrösödés, zsíros haj. Voltam vérvételen ahol:203, 5 ng/dl lett az eredmény a tesztoszteron szintemet illetően.Ezután elküldtek hasi ultrahangra ahol PVO-t állapítottak meg.Erre írta fel az orvosom a gyógyszert, min 6 hónapig kellene szednem, de ahogy hallottam elég káros a májra. Ön mit javasol kezdjem el szedni, vagy keressek más alternatívát? Sürgős lenne a válasza. Köszönöm Üdv:lavazza25

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a endokrinológia témában

Tisztelt kérdező! A tesztoszteron szint kifejezetten magas. Csak ennek a mérése alapján állapították-e meg a diagnózist vagy történtek egyéb vizsgálatok? Gondolom PCO (polycystás petefészek szimdróma ) a megaállapított diagnózis, a "PVO" elírás. Az ilyen magas tesztoszeteron szint hátterét részletesen ki kell vizsgálni, ezt nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelésen, ha ilyet nem talál endokrinológiai szakrendelésen kezdeményezheti mihamarabb. Mindenképpen lássa azonban nőgyógyász is, mert ez a hosszas vérzés gondokat okozhat.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2010. augusztus 16., 10:22; Megválaszolva: 2010. augusztus 17., 11:44
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztencia?
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése