Laboratóriumi vizsgálat

2010.04 -honapban, pajzsmirigy HYPOTHYREOIDISMUS PRIMARIUS, betegseget allapitottak meg nallam. A lab. erdemenyek alapjan; TSH 9.26 , ANTI TG 706, ANTI TPO 37.06 . A EUTHYROX tab. 50 mg, szedem! Eloszor csak 1/2 tab. kezdtem, kb. 2 hetig most meg, minden reggel egy tablettat. A kerdesem, most kell mennem vervizsgalatra es milyen, analizist kell kernem? kell mind a harom, [ a fent irottak kozul }, vagy esetleg mas, laborvizsgalatot kellene elvegeznem? Nagyon szepen koszonom a valaszt! Tisztelettel: S. Edit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

Tisztelt kérdező! Az aTg és aTPO ismétlése felesleges, lényegi változás nem lesz. TSH, esetleg még fT4 vizsgálat elvégzése indokolt, hogy felmérjék, elegendő-e a gyógyszer jelenlegi adagja.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2010. augusztus 10., 10:50; Megválaszolva: 2010. augusztus 14., 21:01
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás