Csernobil

Csernobilba mennék utazási irodával.inkább később érdemes menni? (kor miatt) Lehet valamilyen egészségkárosító hatása a jövőben? A családomban a csernobili robbanás után kezdtek kialakulni pajzsmirigy betegségek, göbök.Nekem annyi problémám van vele, hogy imhomogén a szerkezete.Ez akadályoztathatja az utat?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

Tisztelt kérdező! Nem tudhatom mennyi a sugárzás jelenleg Csernobilban. Valóban a robbanás utáni vizsgálatok során a pajzsmirigybetegségek, köztük a pajzsmirigyrákok számának növekedésének megszaporodását mutatták ki, amelyet a sugárzás következményének tartanak. Ennek ismeretében önnek kell döntenie az utazásról.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2010. augusztus 04., 21:41; Megválaszolva: 2010. augusztus 06., 22:20
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztencia?
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése