• Inzulinrezisztencia miatt gyógyszer?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Több éve gyermeket szeretnénk a férjemmel,e miatt kezdtek különböző vizsgálatokba. 2009. decemberében mindkét oldali petefészeknél PCO-t állapítottak meg, ezért ékrezekciót végeztek. Ez után inzulinrezisztencia vizsgálatra küldtek. Az eredményem a következő: 0' glükoz: 5,02mmol/L 60'glükoz:5,42mmol/L 120'glukoz:3,97mmol/L 0'inzulin:3,40mU/L 60'inzulin:74,59mU/L 120'inzulin:12,39mU/L Ez az inzulinszint inzulinrezisztenciára utal? Ön szerint ebben az esetben a metformin szedése indokolt lenne? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a inzulin rezisztencia témában

        Kedves Kérdező! Az eredménye nem utal inzulinrezisztenciára, épp ezért nem javaslom Metformin adását.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 27., 11:00; Megválaszolva: 2010. július 28., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés