• Van-e pajzsmirigy gyulladásom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy az oldalukon olvastam a pajzsmirigy hormonnal kapcsolatos cikket, hogy mikor túlteng, vagy alul teng. Nekem már kb négy éve van problémám vele, kórházról, kórházra küldözgettek, nagyon sokszor vettek tőlem vért, meg is ultra hangozták, de mindig olyan eredmény jött ki hogy nincs bajom. Az utolsó vizsgálatokra már nem bírtam elmenni, annyira kimerítettek a várakozások és az h minden orvos nem tudott értelmes választ adni a problémámra. A cikkükből a túltengésre következtetek, hiszen fokozott étvágy mellett nem tudok hízni egy dkg-ot se, az izzadásom nagy mértékben jelen van még akkor is ha odakint hideg van, és nagyon flusztráló, hogy még fel sem vettem szinte a pólót és már hatalmas izzadtság folt van rajtam, erre semmilyen szer nem hatásos, nedves a bőrőm, aludni egyáltalán nem tudok, 3-4 óra után felébredek minden éjszaka, és a mensesem is rendszertelenül jön meg. Valamint ami még nincs a cikkhez írva, nekem folyamatosan kézzel tapintható, és szemmel is látható, hogy a nyirokcsomóim meg vannak duzzadva, és ez néha száj zsibbadással is jár. Amikor felidegesítem magam valamin akkor akkora lesz, hogy nem kapok levegőt, egyszer ezért már kórházba is kerültem, ahol infúziót kaptam! Mit tegyek? Tényleg pajzsmirígy problémám van? Válaszát köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Hölgyem! A pajzsmirigybetegségek relatíve jól diagnosztizálható problémák. Ha a funkció rendben van, akkor a pajzsmirigytúlműködés teljes biztonsággal kizárható, ha az ultrahang is normál szerkezetet ír le, más irányban kell a kiváltó okot keresni. Kérje háziorvosa segítségét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 20., 09:35; Megválaszolva: 2010. július 21., 22:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: