• Miért kicsi a péniszem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. Igazság szerint az első kérdésem az lenne hogy egy fiú mikor kezdhet el legkésöbb serdülni? mert igazság szerint 18 éves vagyok már de nem volt még olyan korszakom hogy nagyon pattanásos lettem volna és a hangom se mutált. Lehet hogy hormonzavarom van? lehet valamiféle vizsgálatot elvégezni ami megmutatja hogy a hormonjaim rendben vannak, vagy esetleg hogy van e elég vagy hogy kevés van? Kérhetnék esetleg egy telefonszámot ahol lehetne ilyen vizsgálatra jelentkezni, vagy a vizsgálat nevét?!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a endokrinológia témában

        Tisztelt Kérdező! A serdülés jele a másodlagos nemi jellegek kialakulása (testalkat, szőrösödés, hangmélyülése). Amennyiben nem lát magán hasonló változásokat keressen fel endokrinológiai szakrendelést, ahol el tudják dönteni valóban van-e alapja aggodalmának.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 18., 23:29; Megválaszolva: 2010. július 19., 21:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés