• Növekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jónapot 14 éves lányvagyok és azapanaszom hogy alacsony vagyok és lehet hogy enm fogok nőni.mivel lehet az hogy megnőjjke nemsokár 8.os leszek.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alacsony növés témában

        Kedves 14 éves lány! Nem derül ki, hogy mennyire vagy alacsony. Csak te gondolod így, vagy valóban sokkal alacsonyabb vagy az életkorod átlagánál? Mivel ezt jobb, ha orvos dönti el, keressétek fel a házi gyermekorvost, aki ha szükséges, endokrinológiai szakrendelésre beutal, hogy kivizsgálják, mi áll az alacsony növés hátterében.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 11., 14:00; Megválaszolva: 2010. július 12., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés