• Szövődmények lehetnek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő szeretném megkérdezni hogy 8.-os koromban észrevette az iskola orvos hogy meg van nagyobbodva a pajzsmirigyem. Azt mondta az iskola orvos hogy nézzessem meg és vegyenek le vér mintát. Én elmentem és levették de nem találtak semmit. Azotta lehet hogy van valami baja a pajzsmirigyemnek? Most vagyok középiskolás 3. osztályos. Lehet valami bajom vagy szövödménye. Vagy lehet hogy akor a szívemmel van a probléma mert azt mondták a középiskolába hogy rendszertelennül ver a szívem abból is lehet problémám azt mondta a orvos hogy mennjek el a kardiológiára. Kösszönettel:Szandra

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Szandra! A pajzsmirigy funkciózavara akár hónapok alatt is kialakulhat, 3 év alatt meg pláne. A szívritmuszavarok egy részét akár a pajzsmirigy túlműködése is okozhatja, feltétlenül szükséges az orvosi kivizsgálás, elsőként a házi gyermekorvos felkeresését javaslom.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 04., 22:49; Megválaszolva: 2010. július 07., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: