• Problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm a válaszat kedves doktornö!tetsztet kerni a pajzsmirigy diagnozisrol valo informacit,hat arrol nemtudok en töbett küldeni mint ahogy az orvosom elmondta tehat pajzsmirigy gyuladasom van....nemtudom konkreton mien erdemenyek erdekelnek önt.az izotop labori eredmenyeim ahol 100%latszik a vegeredmeny igy szol.....A pajzsmirigy pertechnetat felvetele:3,67%,amely norm.funkciora utalofelveteli ertek.Mérs.tömegesebb,szabályos alaku lebenyek.Ithmus norm.az alsó polusa jugulum felett.Az eloszlas a lebenyekben homogens szcintigrafiasan nodus nem diff.nemtudom ezzel mennyire tudtam segiteni,da ha ez nem akkor tesek mar kerni pontosan mi is erdekelne,mert minden erdmenyem megvan,csak az endokrinologiai az nincs mert csak Augusztus 30-ra fogadtak sajnos.nagyok kerem segitsen mitt kell tennemm ahoz hogy teherbe esek,es hogy valoban befojasolja ez a pajzsmirigy dolog a teherbe esest?? nagyon köszönöm tiszteletel Marika.

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! A teherbeesést akkor befolyásolja a pajzsmirigy megbetegedés, ha alulműködése vagy túlműködése van, de ez a szcintigráfiás eredményből nem kideríthető. mindenképpen türelmet kérek Öntől augusztusig, ha most nincs akutan panasza.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 01., 19:06; Megválaszolva: 2010. július 02., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: