• Mellékvese jóindulatú daganata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Az én próblémám 7 hónappal ezelőtt kezdődött ,közvetelen szülés után elkezdtem zsibbadni nagyon gyenge lettem,elkezdtek fájni a lábaim inkább a combjaim ilyen erős izomlázszerű fájdalom.Hosszú tortúra után kiderűlt,hogy a jobb mellékvesémen van egy 1,5cm-es aldoszteromt termelő jóindulatú daganat.A káliumom kezdetben 2,1 volt nagyon sokáig nem emelkedett majd elkezdtem szedni a verospiront és két hét alatt 4,3 lett.A vérnyomásom is nagyon magas arra is gyógyszert szedek.Még mindig  nagyon gyenge vagyok és most 2 hete amióta elkezdtem szedni a gyógyszert nagyon rosszul érzem megint magam a jobb felem nem is nagyon működik az orvosom folyamatossan veszi le az adagot de én nem javulok.Hosszútávon nem bírok menni nem működik a jobb lábam.A kérdésem mindössze annyi lenne Önhöz,hogy ettől a betegségtől érezhetem-e magam így mert már nagyon nehéz így lenni.Nem,hogy javulnék még szinte rosszabb.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékvese témában

        Tisztelt kérdező!

        Nem tudom hogyan állnk az ionértékei és a hormonszintjei, ezért sajnos nem tudok érdemi választ adni, de a kezeléssel javulnia kellene. A jobb testfél gyengesége miatt neurológus vizsgálata is javasolt! Az aldoszteron termelő adenoma kezelését endokrinológus kell, hogy irányítsa, remélem az ön orvosa is ilyen szakember.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-19 22:16:07; Megválaszolva: 2010. május 19., 22:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés