• endokrin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        23 éves vagyok, és lassan 6 éve műtve voltam pajzsmirigy túlmüködés miatt.Eddig rendben volt minden, de egy ideje elkezdtem szőrösödni az arcomon, hasamon. Az lenne a kérdésem, hogy ez még vissza fordítható-e, és mi válthatta ki ezt a problémát.

        Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a endokrinológia témában

        Tisztelt kérdező!

        Ki kell vizsgálni, hogy választ kapjunk a kérdésre. Nemi hormonok és pajzsmirigy hormonok vizsgálata is javasolt. keressen fel endokrinológiai szakrendelést!


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-01 21:26:31; Megválaszolva: 2010. május 01., 21:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő/Úr! 3.napi hormonsor eredményről kérdeznék.Ezek az értékek mit jelentenek.Látom a referencia tartományt,(megyek majd orvoshoz is,csak nem most)de szeretném ha egy hozzáértő elmagyarázná nekem. TSH:1,43 LH:2,8...